Για διαθεσιμότητα & κρατήσεις +30 6988 578 853

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΛΙΜΑΝΙ / ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Για ξέγνοιαστες μετακινήσεις, από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Αστυπάλαιας, το ξενοδοχείο σας, για τη βραδινή σας έξοδο, τα ψώνια σας, υπάρχουν, στην αποκλειστική σας διάθεση, ένα μίνι λεωφορείο 8 θέσεων, ένα λεωφορείο 20 θέσεων και ένα πολυτελές αυτοκίνητο με οδηγό. Η υπηρεσία παρέχεται καθημερινά, όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ υπάρχει δυνατότητα αναμονής, καθώς και ξεναγήσεις. Για όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες, η οικονομική συμφωνία γίνεται μόνο μεταξύ του πελάτη και του παρόχου υπηρεσιών.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Ονειρεμένες διακοπές, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Επιλέξτε να περάσετε τις διακοπές σας ενοικιάζοντας σκάφος. Επιλέξτε το αίσθημα της απόλυτης ελευθερίας, ανακαλύπτοντας τα νησιά και τις ακτές μας, όπως δεν θα μπορούσατε ποτέ να το έχετε κάνει διαφορετικά. Επιλέξτε ειδικές διακοπές που με χαμηλό κόστος θα σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρίες σε πλήρως εξοπλισμένα σκάφη για άνετες και σπορ πολυτελείς διακοπές. Για ιδιωτικές ημερήσιες εκδρομές σε επιλεγμένες παραλίες, παρέχεται η δυνατότητα ναύλωσης ταχύπλοου και έμπειρων πιλότων.

ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση όλων των τύπων οχημάτων που είναι κατάλληλα, ασφαλή και αξιόπιστα. Μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων. Από μικρά και οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι βαν και τετρακίνητα. Το γραφείο μας προσφέρει πακέτα και εκπτώσεις για μακροχρόνιες ενοικιάσεις.

Login

This will close in 0 seconds